Sinds februari 2024 ben ik moeder van mijn zoontje Luc. Enorm dankbaar zijn we dat hij er is want we wisten nooit dat we kinderen konden krijgen. Ons geluk kon niet op! Vooral omdat hij kwam na een lastige periode waarbij mijn vader plotseling overleed en we verhuisden van Amerika naar Nederland om in zijn huis te gaan wonen.

Mijn leven stond compleet op zijn kop. Ik ging van succesvolle ondernemer die het digitale nomad leven leidde naar huismoeder maar dat was niet alles..

Net zoals vele andere moeders wist ik toen ik zwanger werd niet wat ik eigenlijk moest kopen.

Er staan zoveel lijstjes online!
En er zijn zoveel ‘musthaves’ die mensen aanraden.

Wat doe je nou wel en wat absoluut niet?

Daarom startte ik mijn eigen TikTok, kim.firsttimemom, waar ik mega goede aanbiedingen deel en producten review zoals de inmiddels viral kinderwagen van Maxi Cosi die maar liefst 100.000 keer bekeken werd.

Mijn account groeide zo hard dat inmiddels 21.000 moeders het volgen en we een community hebben van 700+ mama’s die ik dagelijks fijne deals app.

Omdat ik weet dat ook veel mama’s thuis willen blijven met hun kleintjes en opzoek zijn naar tips ben ik daarnaast ook deze blog gestart waar ik mijn verhaal, en die van andere mama’s deel.

Heb je een vraag? Zie je een foutje, wil je graag jouw verhaal delen in mijn rubriek of wil je samenwerken?
Mail gerust naar mailkimbuining@gmail.com